Kløfta hentet opp Ull/Kisa 2

0
1371
Kush Bujupi og Adam Olsen jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen).

Det ble spennende på Bakkedalen da Kløfta fikk besøk av Ull/Kisa 2 med sju OBOS-spillere. Kløfta hentet opp 1-3 til 3-3.

Det har vært litt rabalder i kveld foran Kløftas møte med Ull/Kisa 2. Naboen Kisa tok med seg sju spillere med OBOS-erfaring. «Støtter om rundt Ullensaker-fotballen – makan til fjas fra de», var en av meldingene jeg fikk. Spillere, trenere og ledere har reagert sterkt.

Karl André Hovde er flink til å jage opp Kløfta-spillerne til slike kamper som i dag. Slik var det også denne kvelden. Ull/Kisa 2 tok derimot ledelsen ved Herman Henriksen, men Kløfta utlignet like etter ved Hawar Saleh.

Rask scoring av Jørstad

Det stod seg ut omgangen. I pausen kom Truls Jørstad inn, og det tok cirka 40 sekunder og han hadde satt ballen i mål. Jonas Fjeldberg økte til 3-1, men i den perioden var Kløfta best. Steffen Nystrøm brant straffe rett før Fjeldbergs scoring.

Hjemmelaget ga ikke opp og de jaget scoringer. 2-3 kom ved Wazgel Saleh. Eivind Damstuen avsluttet i stolpen. Ville det seg ikke?

Adam «Dukkopp» Olsen

Selvfølgelig dukket storscorer Adam Olsen like før slutt. Han banket inn 3-3, og Kløfta hadde hentet opp det sterke Ull/Kisa-laget foran 200 tilskuere.

Karl Andre Hovde (Foto: Espen Bråthen)

– Det er en jevn 1. omgang, og vi er klart best i 2. omgang. Vi har fire i stolpene og brenner straffe, så vi bør vinne, sier Karl André Hovde til Lokalfotballen, og han er ikke fornøyd med hva Ull/Kisa valgte å gjøre i kveld.

– Syns det er snodig at Ull/Kisa sender sitt aller beste lag plutselig og det mot naboklubben. Nå passet det plutselig å bruke alle ressurser der de bytter inn og ut OBOS-spillere, avslutter Hovde.

Kløfta kan dermed miste serieledelsen i kveld. Vinner Gjelleråsen er de forbi.

PS! Gjelleråsen leder 1-0 mot Fet, i skrivende stund.