Ti strake hjemmeseire for Eidsvold IF – Målfest for Eidsvold Turn 2

0
542

Eidsvold IF fortsetter med den fine hjemmeformen. De vant 2-0 mot et ungt Lørenskog 2-lag. Nabo Eidsvold Turn 2 vant 6-2 over Fet.

Det ble som forventet en grei hjemmeseier for EIF. De stilte med full tropp, og Lørenskog 2 møtte med mange unggutter. De beste ungguttene Tobias Paulsen og Michael Singh er ute med skader.

Det ble en jevn 1.omgang med få målsjanser. Eidsvold gikk opp i 1-0 etter 22 minutter da Martin Sydtangen scoret alene med keeper. 2-0 på en corner like før pause. Sydtangen skrudde en corner som Magnus Iversen, ifølge han selv, stusset videre i mål.

Mange sjanser

I 2.omgang var det sjansebonanza for hjemmelaget. Iversen med fire store sjanser, blant annet to i stolpen. Fredrik Kristiansen en i stolpen og en alene med keeper. Espen Berg Ottesen like utenfor alene med keeper. Lørenskog 2 hadde to store på slutten, men fullt fortjent seier som kunne vært større for EIF.

– Lørenskog 2 var ikke noe dårlig lag, så vi er godt fornøyd med en solid kamp. Slapp til få målsjanser og skapte mye selv, sier Christer Madsen til Lokalfotballen.

Stjernebørsen

2* Martin Sydtangen, Stein Vidar Fjeldvang
1* Espen Berg Ottesen, Jim Pedersen.

Vi har ikke fått stjerner fra Lørenskog 2

Eidsvold Turn vant mot Fet

Det ble en målfest på Fedrelandet der Fet tok i mot Eidsvold Turn. Bortelaget føyk ut av startblokkene og scoret to tidlige mål. Jonathan Teigland og et selvmål sende Turn 2 opp i en 2-0-ledelse. Fets Espen Søgård reduserte like før halvtimen. Unge Lars Andresen satte inn 3-1 før pause, og sitt femte for sesongen.

Målshow av Woldsnes

Ti minutter ut i omgangen kom Fet inn i kampen igjen etter mye godt spill. Toni Fetahu reduserte til 2-3. Men, det skulle bli det nærmeste hjemmelaget kom.

Så ble det målshow av Stian Woldsnes. Unggutten smalt like så godt inn et hat-trick på 14 minutter for Eidsvold Turn 2.