Skedsmo ledet men tapte mot Skeid

0
980

I sin siste kamp før alvoret i serien starter holdt Skedsmo godt følge med Skeid i 1. omgang. 2. omgangen ble for tung og hvittrøyene tapte 2-3.

Skedsmo hadde flere tunge forfall før denne kampen. Mostue, Langerud, Shurdhiqi, Karterud og Asani var alle ute med skader. Det samme gjaldt også for Skeid.

Skeid startet best, men det gikk sakte for hjemmelaget. Skedsmo jobbet seg inn i kampen, og Skeid stod overraskende høyt og Christoffer Blix fikk mye bakrom. Han fikk flere løpedueller, men fikk stort sett frispark mot seg. Noen av de var helt feil.

Skedsmo straffet Skeid til slutt. Jesper Kornbakk, som hadde en strålende 1. omgang, dro seg forbi to mann. Han spilte Davies helt alene med keeper. Den første reddet keeper, men returen trillet Davies i mål.

Nordlie ikke fornøyd

Skeids trener, romerikingen Tom Nordlie, var irritert på sine egne spillere. Det kom noen fine gloser før han satt stille og rolig på benken i resten av omgangen.

Tom Nordlie var ikke fornøyd med sine gutter mot Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

Nummer to til Skedsmo kom etter vakkert spill. Afrim Thaqi, som var Skedsmos beste spiller denne kampen, spilte vegg med Kornbakk. Helt alene med keeper var han kald og rolig og trillet ballen i mål.

Afrim Thaqi og Jesper Kornbakk jubler etter scoring for Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

Skeid skapte noen småsjanser i hele førsteomgangen, men etter 37 minutter forventet de fleste en redusering. Skeid fikk straffe, og spissen David Tavakoli la ballen til rette. En elendig straffe ble reddet av Skedsmo keeper, Emil Fiskvik. Det ville seg ikke for hjemmelaget.

Emil Fiskvik redder den dårlige straffen til David Tavakoli (Foto: Espen Bråthen).

På den påfølgende corneren fikk Tavakoli revansje for straffebommen. Han satte inn 1-2 etter å ha vært sterkest i feltet.

Skeid klart best

Skeid hadde klart mest ball, men Skedsmo ledet til pause. Den andre omgangen ble stort sett enveiskjøring mot Skedsmos mål. Skeid fikk større tempo på ballen, mens Skedsmo ble slitne på grunn av litt tynn stall denne lørdagen.

Mustafa Ahmad jubler etter sin andre scoring for Skeid mot Skedsmo (Foto: Espen Bråthen)

Ahmad senket Skedsmo

Til slutt måtte bare utligningen komme. Den kom på en måte som Skedsmos trener Knut Aga jr ikke kan være fornøyd med. Mustafa Hassan Ahmad fikk stå helt alene på fem meter etter en corner og banket ballen i mål.

Fire minutter gikk Skeid opp i ledelsen på nesten identisk corner. Igjen stod Ahmad alene og banket inn 3-2-scoringen.

Dødball-mål

Skedsmo klarte ikke å skape noe i 2. omgangen, og det endte til slutt med hjemmeseier.

– Jeg er totalt sett fornøyd, men med så mange ute så mister vi trøkket i 2. omgang. Det er også for dårlig at vi slipper inn tre dødball-mål, sier Knut Aga jr til Lokalfotballen.

Skedsmo serieåpner mot Salangen 2. påskedag kl. 16:00 hjemme. Til kampen forventes de fleste tilbake.

PS! Sondre Karterud hadde godt synlig bevis på Armin Sisteks albue i cupkampen mot FUVO. Rundt øynene var han blå og lilla pluss brekt nese.