fredag, mars 29, 2024

Foran 2. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

Date:

Share post:

Nå gjør vi oss klare til 2. serierunde i 4. divisjon. Kampene kommer tett og det blir spennende å se hvilke som har lært mest etter den første.

Seks kamper spilles denne uken, og den siste, Hauerseter – Strømmen 2, er flyttet til 27. april.

Tirsdag:

Aurskog-Høland – Gjerdrum

Nå har snart ikke AHFK flere spillere igjen. Ola Vestreng er ute i lang tid med kneskade, og skal sannsynligvis operere. Eirik Haugen fikk av en eller annen merkelig årsak to kamper for det røde mot Gjelleråsen. Helbostad må også sone for det feilaktige røde han fikk sist. Inn kommer to juniorer i Thomas Bjørklund og Anders Nadden. Potensial i begge de to gutta.

På benken er det to som har trappet ned, og Østengen som jobber for å komme tilbake fra lang skade. Snart må Arne H. Vestreng snøre på seg skoa selv. Akkurat som Ola Jørstad gjør til denne kampen. Svardahl blir nøkkelen hvis AHFK skal vinne denne, pluss fortsette trøkket som mot Gjelleråsen. Da vinner de.

Gjerdrum har en god ellever, men på grunn av noen forfall så har Jørstad satt seg sjøl på benken. Duma og Hushagen er ikke med i kveld. Eirik Løvseth går opp på midten for mer løpskraft og duellspill. Rødsrud viktig foran AHFKs nykomponerte forsvar.

Hvis Gjerdrum skal ha en sjanse til å slå AHFK så er det i dag. Bedre mulighet kommer ikke.

Mitt tips: 2-2 Svardahl 2 for AHFK. Rødsrud og Jørstad, neida. Rødsrud og Løvseth.

Nordicbet har AHFK som stor favoritt til 1,25 og det er selvfølgelig for lav odds. Et lite frekt uavgjort-spill prøver jeg meg på.
Kløfta – Lørenskog 2

Kløfta tok tre poeng mot Ull/Kisa 2 i første. Nye Steffen Nystrøm leverte tvert med to scoringer. Kløfta kommer med alt de har i kveld. Alle de beste er på plass.

Lørenskog 2 kommer med et veldig ungt lag igjen, som mot Raumnes & Årnes. Årnes vant greit nok, og Kløfta er et hakk bedre enn Årnes i år. Lørenskog 2 mangler også et par av de mest talentfulle i denne kampen.

Mitt tips: 4-1 Nystrøm, Olsen 2 og Damstuen for Kløfta. Singh for Lørenskog 2.

Nordicbet har Kløfta som favoritt til 1,55. Det er innafor å spille på. Jeg prøver en dobbel med U i AHFK-GIL og Kløfta-seier. Det gir pene 10,46 i odds.

Mandag:

Raumnes & Årnes – Skedsmo 2

R&Å vant sin forrige mot Lørenskog med 1-0. Gode bakover og men dårlig uttelling framover, slik det har vært en stund for blåtrøyene. I kveld møter de et sterkt Skedsmo 2. I fjor vant faktisk Skedsmo 2 begge kampene i serien.

Hjemmelaget kommer, slik det ser ut nå, med sin beste ellever, foruten Tor Martin Heglum. Patrick Hansen er tilbake igjen etter sykdom. 4-3-3 og fokus på det defensive også i kveld.

Skedsmo 2 kommer med et sterkt lag. Rutinerte spillere som Bjørkeng, Moheim, Stovner Jacobsen, Sandvik pluss nye Emil Olsen og Egzon Statocvi er med. Også de gode juniorene Møbius, Andresen og Kvale spiller. De kommer til å gi R&Å en god kamp om de tre poengene.

Mitt tips: 1-2 Holum Hansen for R&Å. Statocvi og Evensen for Skedsmo 2.

Nordicbet har 2,80 på Skedsmo 2. Det er god verdi i det spillet, selv om dette blir en jevn kamp.

Eidsvold IF – Fet

Eidsvold fortsatte sin ubeseirede rekke mot Gjerdrum i første seriekamp. De er solide i alle ledd, pluss at Espen Berg Ottesen løftet seg fra de siste treningskampene. Han var «umulig» siste halvtimen. En kjip nyhet er han Jan Borsheim har lagt opp på grunn av kneskade.

Eidsvold stiller full tropp i kveld og i sin vanlige 4-4-2, og det skal gi seier mot Fet.

Fet hadde perioder mot suverene Gjelleråsen i første seriekamp, men gikk fortjent på et 1-4-tap. Tolsciner og Gjelsnesvangen kommer inn for Fet i denne kampen. Det betyr mer fokus på ballhold, men litt veikere i duellene.

Mot GIF lå de langt bakpå, så får vi se om de gjør det i dag også. Dette blir en tøff kamp for Robin Ødegårds menn. Fet har spillere som går i krigen og de kan ryste EIF.

Mitt tips: 3-1 Iversen og Kristiansen 2 for EIF. E. Søgård for Fet.

Nordicbet har EIF som stor favoritt. For stor favoritt til 1,18. Det burde bli hjemmeseier, men alt kan skje i 4. divisjon.

Ull/Kisa 2 – Blaker

Hjemmelaget kjører på med sin rekruttstall, men har i kveld med seg Jonas Fjeldberg og Herman Henriksen. To unggutter det også, men er i OBOS-stallen. Den midtbanen de stiller med i kveld står ikke tilbake for noen i 4. divisjon.

Men som mot Kløfta (tap 3-4) så blir de veike i duellene når det er menn på motstanderlaget. Menn møter de i kveld mot Blaker.

Blaker røyk mot Strømmen 2 på slutten, og slik kan det fort bli i dag også. Blaker er tunge og vonde. Det vil Kisa 2 merke. Så blir det spennende å se om de holder helt ut i kveld. Vegard Gjelsvik er ny mann på skadelista, og det begynner å minke på benken til Blaker.

Mitt tips: 3-3 Fjeldberg 2 og Høgbakken for Kisa 2. Karlsson 2 og Mathisen for Blaker.

Nordicbet har Kisa som altfor stor favoritt til 1,37 i odds. Blaker vil frustrere den gule svermen. 6,30 på U er et fint lite spill.

Gjelleråsen – Eidsvold Turn 2

Seriefavoritten åpnet med 4-1 over Fet. De er videre i cupen også. I denne kampen er viktige Marius Pande og Ardijan Fera ute på grunn av skader. Pande ute i 3-4 uker, og det vil svekke GIF. Stallen er bred så andre gode vil få muligheten.

I følge elleveren starter Bijmolen som back og Ryden som ving. Spennende trekk. Grander og Lindviksmoen kommer inn for Pande og Fera.

Eidsvold Turn 2 kommer med ungt lag, pluss Nashat og El Moussaoui som er gode på dette nivået. Turn 2 spilte godt mot Hauerseter, og kommer til å gi GIF kamp. De er minst like godt trent, men sannsynligvis litt for veike i duellspillet.

Mitt tips: 4-2 Grandre, Hjelkerud og Kaasa 2 for GIF. El Moussaoui og Ruud for Turn 2.

Nordicbet har selvfølgelig Gjelleråsen til stor favoritt og 1,30 i odds. Dette blir nok hjemmeseier og oddsen er tålig korrekt.

Tirsdag:

Aurskog-Høland – Gjerdrum
Kløfta – Lørenskog 2

27/4:
Hauerseter – Strømmen 2.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Podkast: Her får du alt om 4. divisjon – lang og innholdsrik

Nå kan du få med deg alt om 4. divisjon i ny podkast. Espen Bråthen og Lokalfotballen har...

Nå kan du sende inn tabelltips for 4. divisjon

Nå kan du sende inn ditt tabelltips for 4. divisjon på Romerike for 2024. Det blir noen fine...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

– BSF er favoritter når de tar i mot Sørumsand til NM-kamp

Bjørkelangen får besøk av Sørumsand i noe som forventes å bli et skikkelig tøft oppgjør for å videre...