Oppdatert: Skrekkskade for Hauerseters keeper

1
1719

Dramatikken ble stor på Årnes kunstgras i treningskampen mellom Raumnes & Årnes og Hauerseter. Bortelagets keeper Jon Claudi fikk en skikkelig trøkk i hodet.

I en duell med Nicklas Sramek falt Claudi sammen rett i kunstgresset, og keeperen lå livløs på banen. Spillere begynte å rope på ambulanse, og det ble ropt på om det var legepersonell ved banen.

Moren til Hauerseter-spiller Vetle Andersen løp raskt fram til keeper som nå lå og ristet. Hun fikk kontakt med gutten, og han klarte å kjenne igjen et par personer. Han ble lagt i stabilt sideleie med mange varme jakker over seg.

Ambulansen kom 15 minutter etter at de ble ringt til.

– Han ble hentet av ambulansen og er på sykehus til observasjon. Alle ting tilsier at dette kun er en hjernerystelse. Det er rapportene jeg har fått, sier Eirik Soltvedt i Hauerseter til Lokalfotballen.

Nicklas Sramek gikk hvileløst rundt Claudi i de minuttene han lå på bakken.

– Både Trond Johnny Lien og jeg har prata med han. Han tok det tungt. Men vi har prata en del med han og er nok bedre nå når han ser at det gikk bra. Han skulle også ringe keeperen. Vi gjentok at her var det ingen som hadde skyld og at slike ting kan oppstå på fotballbanen og at ting har gått bra, forklarer Soltvedt.

Slik opplevde flere også situasjonen. Det var en duell hvor det ble et uheldig utfall. Sramek har ingen skyld i dette.

Remi Rød header inn 1-0 til Hauerseter (Foto: Espen Bråthen).
To gode spisser scoret

Kampen er egentlig liten vits å fokusere på. Det endte 1-1 etter at dommeren blåste av kampen etter skaden til Claudi. Remi Rød satte inn 1-0 til Hauerseter før Tor Martin Heglum utlignet til 1-1.

Hauerseter var det beste laget i kampen sett under ett. De sleit litt offensivt i perioder. Årnes startet svakt med kjempet seg inn i kampen. Det var greit med uavgjort på Årnes kunstgras.

Oppdatering: Keeper Jon Claudi er sendt hjem fra sykehuset. Han fikk en hjernerystelse men nå er alt bra igjen.