AFSKs startoppstilling er klar

Nå er også AFSKs startoppstilling klar. Amir Abbas er tilbake i elleveren og nyervervelsen Joakim Berg tar plass på midten.Her er elleveren:

12           Morten
Øverby Larsen
32           Thomas Lerdahl
2             Joar
Akselsen
4             Simen
Kristiansen
18           Stian Røisgaard
6             Magnus Bystrøm Lie
10           Christian
Sørevik
25           Kenneth
Wauer
9             Joakim
Jonassen Berg
19           Magnus
Hammer Moen
8             Amir
Abbas Bagherzadeh
 Oppstillingen her er jeg litt usikker på. I sportsplanen til AFSK står det at man skal prøve å spille 4-3-3, men her tror jeg de går for en litt annen variant. Forsvaret er bankers. På midtbanen kommer Christian «Kula» Sørevik til å ligge foran forsvaret, og med tre mann foran seg. Bystrøm Lie, Wauer og Berg. Her er det teknikk, driv og trøkk. Magnus Moen kommer til å støtte opp om Abbas på topp. Mulig han gjør det fra en offensiv kantrolle. 
Utfordringen for AFSK, som jeg ser det, er tempo fremover på banen. Det er få bakromsspillere her, så det er veldig viktig at Moen og indreløperne strekker Rømskog/Setskog med løp i bakrom. Hvis ikke så kan bortelaget pakke seg tett sammen, og AFSK vil få lite rom å løpe på.
Nå har DU å møte opp på Aursmoen i dag kl. 14:00.

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her